Manifest

PLATAFORMA HORTA VOL INSTITUT

   Mares i pares, veïns i veïnes i associacions del barri d’Horta i entorn, estem preocupats pel pas a l’educació secundària dels nostres joves, i per això ens hem constituït com a plataforma Horta vol institut.

   HORTA VOL INSTITUT volem ser una expressió col·lectiva de la comunitat educativa i ciutadana: oberta, compromesa i plural.

   En els darrers anys, i degut a la manca d’un institut al barri, molts joves d’Horta es troben que no poden optar a una plaça en un dels instituts de referència que se’ls han assignat, agreujant-se aquesta situació any rere any.

   Calen més instituts a Horta que donin continuïtat a la línia pedagògica activa i innovadora que comparteixen les escoles públiques d’Educació Infantil i Primària dels nostres barris, i que promouen la participació en el teixit social.

   El Pla General Metropolità contempla la reserva d’espais per a equipaments a l’entorn del barri d’Horta. Sabem que la destinació d’aquests espais està per definir i que la construcció d’un institut satisfaria les demandes de proximitat i d’ubicació de totes les entitats que signem aquest manifest.

   Per tal de garantir una educació pública i de qualitat, la PLATAFORMA HORTA VOL INSTITUT demanem a les administracions pertinents que iniciïn amb urgència les accions necessàries per a la construcció d’un institut al barri d’Horta, i que obrin un procés de diàleg i participació amb els sotasignants i la ciutadania per definir com i on volem que sigui aquest institut.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s